Retourneren

In het kader van Wet Kopen op Afstand hanteert Schaatsland.nl een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering. Binnen deze periode mag een product retour gezonden worden zonder opgaaf van reden, ongebruikt, mits volledig onbeschadigd en in originele verpakking.

Indien u een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via info@schaatsland.nl. In de mail vermeldt u duidelijk welke bestelling u wilt retourneren, voorzien van ordernummer. Geef ook aan of u het product wilt ruilen of het aankoopbedrag wilt laten crediteren. Bij het ruilen van schaatsen ivm niet passende schaatsen zullen de retourkosten voor eigen rekening zijn van de klant.

Het pakket, in degelijke verpakking, dient voldoende gefrankeerd te zijn. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden geweigerd door PostNL of DPD. Eventuele vermissing van een retourzending valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de koper. Restitutie van het aankoopbedrag zal binnen 30 dagen plaatsvinden.

Zending:
Pak de doos van de schaatsen zorgvuldig in in inpakpapier of verpakkingsfolie. Het inpakken in een stevige zwarte of blauw vuilniszak is in het verleden ook een succesvolle methode gebleken. Zorg er dan alleen voor dat de doos niet kan schuiven door de zak stevig om de doos vast te plakken. U kunt de schaatsen ook inpakken in een blanco doos of PostNL pakketdoos. De verpakkingskosten zijn voor de klant en Schaatsland zal deze kosten niet vergoeden. Mits dit anders is besproken.

Voeg altijd een kopie toe van de orderbon, of schrijf een briefje met alle gegevens van deze bestelling, zodat wij altijd weten waar het pakket vandaan komt.

Pakketten die niet kunnen worden geïdentificeerd zullen wij maximaal 1 maand bewaren bij de retourzendingen.

Schaatsen mogen worden geretourneerd naar het volgende adres:

Kernreactorstraat 48
3903 LG VEENENDAAL